Heb je een klacht?
Ik zal alles in het werk stellen om jou en/of je kind goed te begeleiding. Echter kan het voorkomen dat je toch een klacht hebt. Je kunt altijd bij mij terecht om over de klacht te praten. Het kan zijn dat je een ontevredenheid alleen wilt melden of een signaal wilt afgeven. 

Voor cliënten die vallen onder de WMO ben ik aangesloten bij het Klachtenportaal Zorg. De klachtenfunctionaris is onafhankelijk en stelt zich onpartijdig op. 

 

Vind MIJ

Voor het maken van een afspraak ben ik telefonisch bereikbaar. Je kunt ook een mail sturen of gebruik maken van onderstaand contactformulier.

Zodra er contact is gelegd en voordat het eerste gesprek plaatsvindt stuur ik een intakeformulier op. Het eerste gesprek is vrijblijvend en is vaak alleen met ouders. Daarna zijn de afspraken met je kind of jongvolwassene. 

De sessies zijn €60,00 per keer. Eén sessie zal ongeveer 1 uur duren.
Bij afmelding (mits minimaal 24 uur van tevoren) worden geen kosten in rekening gebracht.

Twijfel je of je kind, jongvolwassene of jij als ouder(s) hulp nodig heeft, of heb je andere vragen, bel of mail gerust voor meer informatie. We kijken dan samen naar de mogelijkheden.

Als kind- en jongerencoach ben ik SKJ-geregistreerd en ben ik aangesloten bij het Kindercoachgilde. 


 

Telefoon:
+31 642076695

Adres:
Dorpstraat 37
6095AE Baexem

E-mail:
info@puntvoorcoaching.nl

Naam  
E-mail  
Bericht